Degustari filmice in ritm de cocek

10 09 2010

Ziua 3 la FDFAC

Croatia si Slovenia

Dunarea curgea la fel de lin in cea de-a treia zi. Si mancarea mirosea la fel de apetisant insa pe harta noastra culinara si filmica se adaugasera alte doua tari.

Cea de-a treia zi a festivalului a inceput cu proiectiile scurt-metrajelor romanesti “Eu si sora mea” (Regie: Ozana Nicolau) si “Watch out for the sunset” (Regie: Vlad Oancea), urmate de discutiile cu actorii protagonisti Iulia Verdes si Orodel Olaru.

Dupa un pranz cu specific croat si sloven, publicul a fost invitat la un spectacol-recital cu Ioana Craciunescu. Proiectia spectacolului “Salve Regina” regizat de Virgil Tanase, a fost continuata cu discutiile de la Mansarda Conacului alaturi de Ioana Craciunescu, prezenta si ea la Festivalul Degustatorilor de Film si Arta Culinara.

De la 17.30, in Gara Fluviala, s-au proiectat doua documentare de Sinisa Dragin, “Tristetea aurului negru” si“Arzator soarele deasupra Tichilestiului” iar seara a debutat cu un film sloven: “Patrula de granita/The Border Post/Karanula”, o co-productie a tuturor fostelor republici, sustinuta de Eurimages. Cel de-al doilea film prezentat a fost “9.06”, o productie Slovenia-Germania, in regia lui Igor Strek.

#Advertisements

Actions

Information

One response

10 09 2010
Degustari filmice in ritm de cocek - Ziarul toateBlogurile.ro

[…] Degustari filmice in ritm de cocek Fri Sep 10, 2010 22:48 pm Ziua 3 la FDFAC Croatia si Slovenia Dunarea curgea la fel de lin in cea de-a treia zi. Si mancarea mirosea la fel de apetisant insa pe harta noastra culinara si filmica se adaugasera alte doua tari. Cea de-a treia zi a festivalului a inceput cu proiectiile scurt-metrajelor romanesti “Eu si sora mea” (Regie: Ozana Nicolau) […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: